Moldova Üniversite Danışmanlığı

Moldova Üniversite Danışmanlığı olarak, öğrencilerin yurtdışında yüksek kaliteli eğitim almalarını sağlamak amacıyla kuruldu. Eğitim alanındaki tecrübemiz ve uzman ekibimiz ile öğrencilere en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz.

Moldova Üniversite Danışmanlığı hizmeti, DANIMI LTD tarafından yürütülmektedir. Birleşik Krallık 15642926 nolu şirketler evine kayıtlıdır. 85600 nolu nace koduyla "Educational consulting" hizmeti sağlamaktadır.

Vizyonumuz

Eğitimde dünya standartlarında bir danışmanlık hizmeti sunarak, öğrencilerin akademik ve kişisel hedeflerine ulaşmalarını sağlamak.

Misyonumuz

Öğrencilerimizin eğitim yolculuğunda onlara rehberlik ederek, en doğru üniversite ve programı seçmelerine yardımcı olmak. Her adımda profesyonel ve bireysel destek sunarak, onların başarılı bir kariyer inşa etmelerine katkıda bulunmak.

Değerlerimiz

Hizmetlerimiz

Neden Moldova?

Moldova, kaliteli eğitim kurumları, uygun yaşam maliyetleri ve güvenli bir ortam sunarak öğrenciler için ideal bir eğitim destinasyonudur. Avrupa'nın kalbinde yer alan Moldova, uluslararası öğrencilere çeşitli kültürel deneyimler ve fırsatlar sunar.

Ekibimiz

Eğitim danışmanlarımız, alanında uzman ve deneyimli profesyonellerden oluşmaktadır. Her biri, öğrencilerin en iyi eğitimi almaları için özveriyle çalışmaktadır.

İletişim

Bizimle iletişime geçmek ve hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bilgi formuyla iletişime geçebilirsiniz.